Warta

  • New Delivery! HAP200 Flat Surface Labeling Machine for Small Box

    Pangiriman Anyar! HAP200 Datar Surface panyiri Mesin pikeun Box Leutik

    Hiji deui mesin labél stiker Higee dikirimkeun ka AS, mesin labél permukaan luhur ieu disaluyukeun dumasar kana modél HAP200 urang. HAP200 mangrupikeun mesin labél permukaan datar anu tiasa ngalakukeun panyiri luhur pikeun sagala jinis objék datar, sapertos kotak, kertas, karton, blok, kaléng, tutup, jsb.
    Maca deui
  • Liquor filling capping labeling line for Kuwait customer

    Likur ngeusian garis labél capping pikeun palanggan Kuwait

    Pangiriman énggal kami mangrupikeun garis lengkep pikeun produksi minuman keras anu bakal dikirim ka Kuwait. Botol sareng syarat klien henteu umum pisan sareng khas pisan salaku conto garis ngeusian khusus pikeun produksi kapasitas leutik otomatis. *garis ngeusian minuman keras Hayu urang kenalkeun ...
    Maca deui
  • What do you should prepare for your new spray paint factory?

    Naon anu anjeun kedah nyiapkeun pabrik cet semprot anyar anjeun?

    Seueur nasabah anu hoyong lebet kana industri produksi cet semprot hoyong terang naon persiapan anu kedah dilakukeun sateuacan produksi. Artikel di handap ieu bakal ngenalkeun anjeun sacara rinci tina tilu aspék bahan, lingkungan sareng alat. Upami anjeun novice, tulisan ieu tiasa ngabantosan anjeun. ...
    Maca deui
  • What is coding machine?  How many options do you have for adding printer to your filling packing line?

    Naon mesin coding? Sabaraha pilihan anu anjeun gaduh pikeun nambihan printer kana garis bungkusan ngeusian anjeun?

    Naon ari Coder? Seueur klien naroskeun patarosan ieu saatos nampi kutipan mesin panyiri stiker. Coder mangrupikeun panyitak pangbasajanna pikeun labél. Artikel ieu bakal ngenalkeun anjeun sababaraha printer mainstream dina jalur produksi. 1, Mesin Coder / Coding Mesin coding pangbasajanna nyaéta co ...
    Maca deui
  • Aseptic cold filling and hot filling

    Keusikan tiis aseptik sareng keusikan panas

    Naon anu ngeusian tiis aseptik? Ngabandingkeun jeung keusikan panas tradisional? 1, Harti keusikan aseptik Keusikan tiis aseptik ngarujuk kana keusikan tiis (suhu normal) produk inuman dina kaayaan aseptik, anu relatif ka metode keusikan panas suhu luhur biasana dianggo un...
    Maca deui
  • What is affecting the service life of the machine?

    Naon anu mangaruhan umur jasa mesin?

    1. Kahiji sakabeh: Kualitas mesin. Pabrik anu béda sareng jinis mesin anu béda-béda tiasa nganggo komponén éléktronik tina merek sareng konfigurasi anu béda. mesin diwangun ku sababaraha mékanisme, sarta unggal mékanisme ieu interlocked kalawan asesoris béda. Nu leuwih luhur ...
    Maca deui
  • Congolese Client’s Visit for Filling Machine.

    Kunjungan Klién Kongo pikeun ngeusian Mesin.

    Salila Pameran Impor Internasional Cina ka-2 dina bulan Nopémber, 2019 delegasi Afrika sumping ka Shanghai ti Kongo, Afrika Kidul. Pamilik ngadatangan sareng pariksa mesin anu dipénta, pabrik kami mangrupikeun supplier mesin ngeusian konci dina jadwalna. Kami, Higee Machinery, suplai dumasar manufaktur ...
    Maca deui
  • What’s the advantage and disadvantage of PLA and PET material bottle in filling industry?

    Naon kaunggulan sareng kalemahan botol bahan PLA sareng PET dina industri ngeusian?

    Dumasar kana masalah pamisahan sampah, biaya sareng perlindungan lingkungan, naha botol PLA mangrupikeun aliran utama dina industri inuman? Kusabab 1 Juli 2019, Shanghai, Cina parantos ngalaksanakeun pamisahan sampah anu paling ketat. Dina awalna, aya batur di gigireun tong sampah anu ngabantosan sareng ...
    Maca deui
  • spoke and  fixed-position

    spoke jeung dibereskeun-posisi

    bédana antara tipe sabuk roller jeung tipe tetep-posisi pikeun panyiri botol buleud Kalolobaan waktu, pembeli nu bingung ku mesin panyiri botol buleud kalayan spoke jeung alat tetep-posisi. Aranjeunna tiasa labél botol buleud. Naon bédana aranjeunna? Kumaha urang tiasa milih mesin anu cocog? Hayu urang intr...
    Maca deui
  • How to get the trust of customers in the first cooperation

    Kumaha carana meunang kapercayaan konsumén dina gawé babarengan munggaran

    Sedengkeun pikeun mesin industri purchasing ti konsumén Asing, faktor nu titik pangpentingna urus? Ayeuna urang hoyong ngabahas masalah ieu tina salah sahiji kasus anu nembe urang alami. Latar: Cali mangrupikeun salah sahiji pabrikan di Los Angeles, AS, perusahaan peryogi ...
    Maca deui
  • Chinia Machinery Fair Moscow 2018

    Cina Mesin Pameran Moscow 2018

    Maca deui
  • 2017 China Technical Equipment & Commodities Exhibition

    2017 Cina Téknis Equipment & Komoditi Pameran

    Maca deui

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami